Wpis z mikrobloga

Nowy numer Classicauto już w sprzedaży a ja czekam aż listonosz przyniesie prenumeratę ( ͡° ʖ̯ ͡°) Jak tak patrzę na tę P70tkę to trochę widzę nowe Mini . Jakby lekko zmienić grill i dodać przetłoczenia na masce to możnaby sprzedawać jako nowe wcielenie P70tki.

P70 Zwickau - temat numeru

AWZ P70 Zwickau to jeden z najmniej poważanych samochodów z krajów socjalistycznych. Mało kto pamięta przodka Trabanta i pierwszy NRD-owski wóz wykorzystujący duroplast. Na palcach jednej ręki można policzyć zachowane w oryginalnym stanie sztuki, a tak pięknej jak ta z naszych zdjęć nie znajdziecie. Zabieramy go na wycieczkę po ostatnich śladach przemysłowej i przedwojennej warszawskiej Woli.

#classicauto #samochody
Pobierz white_duck - Nowy numer Classicauto już w sprzedaży a ja czekam aż listonosz przynies...
źródło: comment_jvkoTKMzXMF3UAjnpUBU6UiS2Mr44BUl.jpg
  • 9
Dokładnie ten opisywany egzemplarz jest też do zobaczenia na YT na tym kanale: https://www.youtube.com/channel/UCbP-f4q3ckWuc9Rve-U95rA/videos

@Shodan56:
Normalnie sztuka 13,99zł, w prenumeracie na rok 11,50zł a na pół roku 11,67zł. Czasami są też promocje, np. dwa numery gratis jak weźmiesz prenumeratę roczną albo dostaniesz dodatek np. książkę o zabytkowej motoryzacji. Takie promocje są czasowe, trudno przewidzieć kiedy następna.
@Shodan56: Jak jesteś zainteresowany prenumeratą to dam ci znać jutro albo w poniedziałek czy jest jakaś promocja, jak mam nadzieję, listonosz przyniesie mój egzemplarz. Właśnie sprawdziłem i sam będę musiał zamówić bo miałem do obecnego numeru.