Wpis z mikrobloga

@7damian7: Od kiedy wprowadzili nowe skrzynki które dropią podczas operacji i zwiększają limit dropu tygodniowego. A jaki jest teraz cel nowej operacji, skoro na nowych mapach można teraz grać nawet bez wykupienia przepustki?
Od kiedy wprowadzili nowe skrzynki które dropią podczas operacji i zwiększają limit dropu tygodniowego.

@donOGR: Jakieś oficjalne źródło? Nigdzie nie widziałem żeby Valve wprowadzało operację po to, żeby sprzedawać skrzynki na markecie.

@ciuciu: > Witajcie w Operacji Vanguard, dzięki której możecie uzyskać nielimitowany dostęp do 6 najwyżej ocenianych map stworzonych przez społeczność, a także do Kampanii. Dzięki nim możecie poznać nowy sposób grania w CS:GO i zdobywać nagrody.

http://blog.counter-strike.net/pl/index.php/2014/11/10865/

#!$%@?
@7damian7: Przecież nikt oficjalnie się do tego nie przyzna. Patrz trochę szerzej.

zdobywać nagrody

Czyli m.in. nowe skrzynki. Nikt tu nie płacze, tylko vavle #!$%@?ło z tym vanguardami, bo skrzynki z breakout jakaś sensowną cenę trzymały podczas trwania operacji.

@Arcyksienciuniu: Ja może na zero wyszedłem, głównie przez skiny które dropiły z misji, bo ze skrzynek tylko na początku można było coś zarobić. Co nie zmienia faktu, że breakout zwrócił mi
@donOGR: Każdy może zrobić tyle samo misji, nie ważne kiedy kupi.
Vanguard trochu z dupy jest. Bo chyba wcześniej podczas trwania operacji nie wprowadzali nowych skrzynek, nie? i w ogóle nawet nie staniał. a tydzień do końca. Taki volvo fail.
@Arcyksienciuniu: Wcześniej skrzynki mogły dropnąć tylko podczas gry. Chyba nawet tylko na mapach z operacji. Przez to skrzynek było mniej i dlatego trzymały ceny. A jak w pierwszym dniu, każdy kto kupił operacje miał zaraz misję z której dostawał zaraz skrzynkę, to tyle ich nawaliło, że nic dziwnego, że tak drastycznie cena spadła.