Wpis z mikrobloga

@Zajder: jeden rabin powie tak, inny powie nie. polecam zapoznać się z FAQ redditowym, tam wiele rzeczy dla nowokolegów jest wytłumaczone. Ja od początku jechałem z autoclickerem i dopiero po kilku dniach gry przesiadłem się na idla, więc to trochę inaczej wygląda jak np. by pójść od początku w idla. Jeżeli instakillujesz i docierasz do ściany (160 lvl w twoim przypadku) to soft reset i inwestujesz HS (jeżeli możesz)
  • Odpowiedz
@polecam_poczytac_ciorana: Słuchaj cumplu co ja w ogóle odwaliłem. Musiałem wyczyścić historie w przeglądarce. Zapisałem sobie save'a. Następnego dnia wbijam, wklejam save'a, coś mi nie gra. Nie zapisał się... Wczytał się sprzed 11 dni!! Czyli sprzed praktycznie tego największego powergamingu, gdzie robiłem po 2-3 dobre resety dziennie. #!$%@? niesamowity, no ale co poradzić. Wczytałem sobie Twój stan gry, popatrzyłem co i jak, wyraziłem uznanie i na tym się skończyła moja przygoda
  • Odpowiedz
@razadihan: ehhh, szkoda. ;_; ja aktualnie jestem krok od przegildowania z banana na lilin. może użyj jakiegoś mojego wcześniejszego sejwa i graj dalej? :3 wrzucałem ich sporo i nie są one tak daleko jak aktualnie jestem. tym bardziej, że im dalej się przechodzi tym dłużej progres trwa. ;s
  • Odpowiedz