@Breen: Ja bym nie podchodził. Nawet jeśli nie znałaś pytań, to #!$%@?, bo każdy może pomyśleć, że jednak je znałaś i dlatego zaliczyłaś. Chyba, że studiujesz gównokierunek (tak jak inni przypuszczali), wtedy nie mam zastrzeżeń.
Kiedyś miałem podobnie w liceum przy rozszerzonym polskim: - Przyjedź na ostatnie 20min sprawdzianu czytania ze zrozumieniem - odpowiedz na jakieś 14 z 18 pytań z powodu braku czasu - dostań 4 podczas gdy reszta klasy ledwo wyrobiła trójki - profit :D
Był jeszcze jeden gość, który spóźnił się o 5 min mniej ode mnie i też dostał 4. A ciężko było taką ocenę dostać u tej nauczycielki, bo były trudne teksty.
@Breen: Przyjdź na ćwiczenia do gościa, który wpuszcza do momentu, zanim powie DZIEŃ DOBRY, a DZIEŃ DOBRY mówi z sekundnikiem. Wejdź na sylabie BRY. Pan patrzy na Ciebie wzrokiem bazyliszka i mówi:
Eh, może pani zostać, ale nieobecność pani dostanie.
Szukam adresu i telefonu do @Karakan2540 za podanie prawdziwych płacę 500. Jest z #wroclaw Siedzi na tagach #siatkowka i #famemma Jak ktos ma, zapraszam na priv, dogadamy szczegóły
Zdaj na 4,5.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#studbaza #egzamin
Komentarz usunięty przez autora
Nie będzie terminów odróbkowych, zapraszamy za rok.
Prawdziwe studia( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Przyjdź na egzamin godzinę za późno.
2. Zdaj na 4,5.
3. Studiuj gunwokierunek
4. Brak profitu
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
1. Studiuj
2. Brak profitu
- Przyjedź na ostatnie 20min sprawdzianu czytania ze zrozumieniem
- odpowiedz na jakieś 14 z 18 pytań z powodu braku czasu
- dostań 4 podczas gdy reszta klasy ledwo wyrobiła trójki
- profit :D
Był jeszcze jeden gość, który spóźnił się o 5 min mniej ode mnie i też dostał 4. A ciężko było taką ocenę dostać u tej nauczycielki, bo były trudne teksty.
No #!$%@?.