Wpis z mikrobloga

No nie mogę, po prostu już mam dość. Ile można oglądać męskie klejnoty? Zarejestrowałam się na badoo, profil od paru dni, a wnioski już spokojnie mogę wyciągnąć. 95% facetów tam zarejestrowanych, szuka laski na przypadkowy seks i się z tym specjalnie nie kryje. Co więcej przeprowadziłam takich porządniejszych rozmów ze 20 (czyli udało się zamienić z 15 linijek!), w trzech dane mi było ujrzeć penisa... co lepsze, wcale do tego nie dążyłam, wyraźniej zaznaczam, że nie szukam seksu, a związku. Nie mam już siły... Najlepszy był gość, co chwalił się, że ma 31 cm i że żadna go nie chce właśnie z tego powodu, waląc mi od razu fotę na dowód ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#badoo #seks #seksspotkania #oswiadczenie
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@butterfly: a czego się spodziewałaś zakładając konto w tej kloace? przecież tam z 75 % osób to podludzie, może i są przypadki, że ktoś znalazł perełkę, ale musiał przez kilka tygodni babrać się w nieczystościach
  • Odpowiedz
@butterfly: Tylko mirko <3

A tak ogółem to nie wiem, kumpel szukał na sympatii i chyba w końcu znalazł, ale co się z tego wylęgnie to nie wiem.
Jakieś edarling i w sumie nie wiem. Nie szukam nikogo przez internet, preferuję spotkania w realu. Chociaż może powinienem.
  • Odpowiedz
@butterfly: no do poważnego związku tam raczej ciezko kogoś normalnego znaleźć. Też kilka dziewczyn poznałem, ale wy takie święte nie jesteście też ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście przesycenie facetów na takich portalach jest oczywiste więc ciężko trafić na kogos normalnego, chodz mi się udało.
  • Odpowiedz
@Lajsikonik: no pewnie, że nie. Wiadomo seks też wchodzi w grę, ale wszystko z czasem, a nie tak na dzień dobry.

Co lepsze, na pytania jak długo są sami to pada odpowiedź, że 5-8 lat, czyli ciśnienie musi być spore.
  • Odpowiedz
@butterfly: wierzysz że ATRAKCYJNI FIZYCZNIE, A DO TEGO MENTALNIE muszą szukać kogoś NA POWAŻNIE w internetach? chcesz czułego to bedziesz miała czułego. chcesz drania to będziesz miała drania. nigdy razem :) czuli są zwykle mniej atrakcyjni, mniej męscy. będą Cię baardzo szanować, przytulać, interesować się, cud miód :) ale nici z chemii. TAKICH SOBIE WYBIERASZ DO ROZMOWY, to nie kwestia neta :) w necie są te same osoby co "w
  • Odpowiedz
@butterfly: nie chcesz seksu, związku. to czego chcesz? xD atencji? przyjazni? niczego? to po co rozmawiać? mysle ze wymagania kobiet i mezczyzn, takze na portalach są drastycznie rozne. podejście tez jest drastycznie rozne. z reszta hipergamia ma to do tego ,że atrakcyjny facet skusi 5 kobiet, więc zabraknie dla 4 pozostałych i ich zdobycz wyniesie zero. moze pozniej na łeb to siadać...
  • Odpowiedz
@butterfly: piszą, ale Ty decydujesz czy odpisać, tak? musisz mieć swoje "wymagania".
rzeczywiście pisałas, że związku chcesz :) zwracam honor. tyle że taka rada. jeśli piszesz czego nie chcesz, czego nie lubisz (np nie lubie notorycznych kłamców) to dajesz bron do ręki manipulantowi. on wie czego nie chcesz, więc będzie udawał że jest inny ;) i tak to sie kręci. ogolnie ciezka sprawa te relacje damsko męskie, powstawanie "zakochania", a
  • Odpowiedz
@butterfly: ale jeden warunek spełnia. cwany jest, pewny siebie, prawdopodobnie dobry w łóżku (choć może tylko jak krowa, głośno ryczy). ci co duuuuzo rozmawiają, mało robią to raczej demonami w łóżku nie będą i sie mozesz szybko zniechęcić ;) a jak wiemy wymagania macie duuuze, a słodkich chłopaczków którzy nie wiedzą co i jak jeszcze odrzucacie :P tacy 'męscy' to tylko kobiety do seksu potrzebują, bo reszte zapewniają sobie sami.
  • Odpowiedz
@nowywinternetach: Profil miałam niecały tydzień, więc wątpię, bo naprawdę dużo ludzi się tam przewija. Dobrze, że mówisz ogólnie, bo w sumie nie wiesz nic o mnie i o moich wymaganiach ;) Tak właściwie mam tylko jedno, a ono niestety eliminuje większość facetów i pozamiatane.
  • Odpowiedz