Aktywne Wpisy
Kacaniec +17
Dejcie mi jakiegoś plusa albo słówko na otuchę, bo od godziny siedzę przed stroną internetową i od umówienia się na wizytę do psychologa celem zdiagnozowania mnie dzieli mnie jedno kliknięcie, a ja mam blokadę w głowie. xD
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
#badoo #seks #seksspotkania #oswiadczenie
To nie są raczej serwisy dla ludzi szukających poważnego związku xD
Komentarz usunięty przez autora
A tak ogółem to nie wiem, kumpel szukał na sympatii i chyba w końcu znalazł, ale co się z tego wylęgnie to nie wiem.
Jakieś edarling i w sumie nie wiem. Nie szukam nikogo przez internet, preferuję spotkania w realu. Chociaż może powinienem.
Oczywiście przesycenie facetów na takich portalach jest oczywiste więc ciężko trafić na kogos normalnego, chodz mi się udało.
Co lepsze, na pytania jak długo są sami to pada odpowiedź, że 5-8 lat, czyli ciśnienie musi być spore.
@nowywinternetach: chcę związku. Nigdzie nie napisałam, że tego nie chcę.
rzeczywiście pisałas, że związku chcesz :) zwracam honor. tyle że taka rada. jeśli piszesz czego nie chcesz, czego nie lubisz (np nie lubie notorycznych kłamców) to dajesz bron do ręki manipulantowi. on wie czego nie chcesz, więc będzie udawał że jest inny ;) i tak to sie kręci. ogolnie ciezka sprawa te relacje damsko męskie, powstawanie "zakochania", a
Tomaszek — 19:44
to dam ci taką radę zaproponuj facetowi jak ci się podoba np. loda a zobaczysz że już od ciebie nie ucieknie faceci to bardzo lubią i już masz związek
#badoo #zlotamysl #zlotemysli
"If you want to find some quality friends you have to get through all the dicks first"