Aktywne Wpisy
chwilowypaczelok +1102
Test wieku: jeśli to pamiętasz to masz więcej niż 30 lat
Viesti +436
Rozwala mnie ta ostatnia nagonka na RODy – nic a nic nie wygląda na zorganizowaną ustawkę. Na co dzień deweloper to synonim najgorszego zła a tu nagle „oddajmy najlepsze tereny w mieście deweloperom, tylko oni tworzą przestrzeń dodaną w mieście”.
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
Też zwróćcie uwagę na to, że nie pada w takich tezach słowo sprzedajmy tylko oddajmy, przekażmy itp. Biednych deweloperów z pewnością nie stać na ziemię a oni tam by w czynie
INFERNO CLASH HARDCORE SKIRMISH!!! nie ma radaru, liczy sie tylko zabijanie, na controlu dodatkowo przejecie punktu podniesie punkty za zabicie
@maciekpod: Obczaiłem egzotyki dla Warlocka, perki to troche gówno :/ Ale zajebisty hełm dla tytana jest, ta głową posągu mega!
BTW, porównaj w ogóle z perkami dla Titana: niezakłucony shoulder charge (no taki se), Shoulder charge ze zwiększonym damagem jak aktywowany z powietrza(zajebiste, trzeba tylko pamietać, żeby tapnąć X przed chargem), i ostatni koks - > zadajesz AOE jak biją Cie z pięsci. Kurde to jest zajebiste.
@feniks_pn: nikt nie stara sie za bardzo z designem w tej grze nie wiem czy zauwazyles, upodobnij sie do vexa, upoodbnij sie do hiva, upodobnij sie do fallena. ALE POTEM BEDIZEMY CHODZIC #!$%@? JAK MARINES Z WARHAMMERA 40K W ZBROJACH CABALI. I TEJ ZBROJI NIE ZDEJME NIGDY JAK BEDZIE CHOCIAZ TROCHE PODOBNA
@DarkSerge: perki dla tytana ch.jowe, tylko defender !