Wpis z mikrobloga

mirki zgluplem
zostalem poproszony o rozwiazanie problemu z ktorym sobie nie poradzilem, az mi wstyd
znajoma mojej matuli (kobieta 50lat+) "administruje" (z większym lub mniejszym powodzeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°))stroną swojego znajomego, artysty -> http://krzysztofpieczynski.pl/ VOIS LA :)
chciala dodac media - filmy z youtube - sprawa z pozoru banalna, nawet dla niej ;-)
a jednak nie

http://krzysztofpieczynski.pl/rezyser_en.html -> 1 film dziala (chyba znacznie wczesniej dodany) a pozostale jak widac nie. skladnia ta sama, probowalem roznych wariantow i dupsztyl( ͡° ʖ̯ ͡°)

zerknij ktoś na to proszę uprzejmię :) z chęcią odwdzięcze się plusami i dobrym slowem
#webdev #html #youtubeerror
  • 27
  • Odpowiedz
@handler: @SaperR: macie poważne problemy socjalne panowie.
1. mordo to jak najbardziej pozytywne określenie. zwróć uwagę na swoją reakcję - może i nie jesteś moją mordą, ale tyle jadu o taki bzdet? take a chill pill dude
2. jeśli nie macie ochoty pomagać (nawet w glupich sprawach) to po prostu tego nie rob, zamiast pozniej wypominac i tryskac hejtem.
@npsr: następny który przeżywa "morde"? bez kitu nie wiele wam
  • Odpowiedz
@withoutSmallGarden: a wiesz, że "morda" wzięła się ze slangu więziennego? Nie wiem, jaki ma wydźwięk dla Ciebie, może jestem za stary, ale mówiąc do mnie per "morda" traktujesz mnie jak kumpla z pod celi. A ja z Tobą nie siedziałem.
  • Odpowiedz
@withoutSmallGarden: Wytłumaczył Ci po prostu dlaczego stosowanie zwrotu "mordo" do osoby, której nie znasz jest przynajmniej niestosowne (nawet w Internecie).
I na tym zakończmy dyskusję - wszystkie problemy rozwiązane ;)
  • Odpowiedz
@SaperR: rozumiem że @npsr to twój adwokat.
szkoda tylko, że nie wniosl nic do pierwotnego tematu.
ale rozumiem ze to sie godzi z twoimi normami - tj. lepszy jalowy hejt, niż dramatyczne w skutkach użycie slowa morda.

zgodze sie jednak z tym ze nalezy zakonczyc ta jalowa dyskusje.
czolem mor...mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@withoutSmallGarden: Ja chciałem CI tylko wyjaśnić dla czego nie powinieneś używać takiego zwrotu, dla tego wciąłem się w rozmowę. Wszystko przyjmujesz jako atak a powinieneś przyjąć jako zwykłą informację oraz lekcję na przyszłość. Wyluzuj i po prostu bądź świadomy tego co mówisz :)
  • Odpowiedz
@npsr: pozwolę sobie zacytować Ciebie samego:

zawsze jak ktoś do mnie tak mówi to mam ochotę się odwdzięczyć klapsem w mordę :).

uzyty przeze mnie zwrot morda, nie mial zadnych negatywnych intencji i zaznaczylem to od razu jak pojawily sie pierwsze watpliwosci.
ty bys odrazu klepal w morde gdyby ktos sie do ciebie tak zwrocil, ale to ja uznaje wszystko za atak? Gdzie tu logika...

jak dla mnie to robicie z
  • Odpowiedz