Aktywne Wpisy
chlopak_twojej_matki +178
Z takich ciekawostek z II Wojny Światowej to moja Ś.P. prababcia często mi opowiadała jak wyglądała u nich okupacja w małej mieścince w południowej Polsce. Miejscowość była niedaleko Krakowa i Oświęcimia, więc było sporo wojsk niemieckich i SSmanów. Mieli duży dom, więc często zdarzało im się "gościć" (im się raczej nie odmawiało, bo mogło się skończyć źle) SSmanów i babcia opowiadała mi, że zawsze byli kulturalni, dziękowali, a nawet zdarzało się, że
pieknylowca +214
A czy ty jesteś fucking unstopable? #frajerzyzmlm
zostalem poproszony o rozwiazanie problemu z ktorym sobie nie poradzilem, az mi wstyd
znajoma mojej matuli (kobieta 50lat+) "administruje" (z większym lub mniejszym powodzeniem ( ͡° ͜ʖ ͡°))stroną swojego znajomego, artysty -> http://krzysztofpieczynski.pl/ VOIS LA :)
chciala dodac media - filmy z youtube - sprawa z pozoru banalna, nawet dla niej ;-)
a jednak nie
http://krzysztofpieczynski.pl/rezyser_en.html -> 1 film dziala (chyba znacznie wczesniej dodany) a pozostale jak widac nie. skladnia ta sama, probowalem roznych wariantow i dupsztyl( ͡° ʖ̯ ͡°)
zerknij ktoś na to proszę uprzejmię :) z chęcią odwdzięcze się plusami i dobrym slowem
#webdev #html #youtubeerror
Komentarz usunięty przez moderatora
1. mordo to jak najbardziej pozytywne określenie. zwróć uwagę na swoją reakcję - może i nie jesteś moją mordą, ale tyle jadu o taki bzdet? take a chill pill dude
2. jeśli nie macie ochoty pomagać (nawet w glupich sprawach) to po prostu tego nie rob, zamiast pozniej wypominac i tryskac hejtem.
@npsr: następny który przeżywa "morde"? bez kitu nie wiele wam
mam nadzieje ze juz ci lepiej.
I na tym zakończmy dyskusję - wszystkie problemy rozwiązane ;)
@withoutSmallGarden: podstawówkę chociaż skończyłeś czy też nie?
szkoda tylko, że nie wniosl nic do pierwotnego tematu.
ale rozumiem ze to sie godzi z twoimi normami - tj. lepszy jalowy hejt, niż dramatyczne w skutkach użycie slowa morda.
zgodze sie jednak z tym ze nalezy zakonczyc ta jalowa dyskusje.
czolem mor...mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale jedziesz dalej mordo, zaczyna sie robic zabawnie :)
uzyty przeze mnie zwrot morda, nie mial zadnych negatywnych intencji i zaznaczylem to od razu jak pojawily sie pierwsze watpliwosci.
ty bys odrazu klepal w morde gdyby ktos sie do ciebie tak zwrocil, ale to ja uznaje wszystko za atak? Gdzie tu logika...
jak dla mnie to robicie z