Wpis z mikrobloga

@Pustulka: Ciekawe czy United kogoś kupi (oprócz Valdesa, który przyszedł za free). Marzy mi się Harry Kane (a Falcao niech spada) albo może Hummels :) Mam nadzieję, że LvG zaskoczy wszystkich.
@pieczarrra:

Coś wiadomo dokąd miałby się udać Nastasić?

Najprawdopodobniej do Schalke, ale Milan chyba wciąż walczy.
@hartem:

a co z Negredo

Został sprzedany do Valencii w zeszłym roku, tylko, że City otrzyma pieniądze dopiero po tym sezonie.
@cameel_:

Mam nadzieję, że LvG zaskoczy wszystkich.

I nie kupi nikogo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Pustulka: Na papierze para Aguero-Bony prezentuje się całkiem zgrabnie. Obaj dobrzy fizycznie, jeden z fajną grą głową. Za nimi Silva, Yaya i można bić się o mistrza jeśli nie będzie kontuzji, o co przy Aguero nie trudno.
Harry Kane

@cameel_: Tottenham rzuci jakąś cenę z kosmosu, wątpię, żeby swojego wychowanka i kibica Spurs tanio sprzedali. Do tego sorry, na razie dobrze się spisuje, ale to nawet nie pół sezonu w jego wykonaniu... Pewnie i tak skończy w Realu za kilka lat.

A co masz do Falcao?
@Kamill: Nie mam nic ale wymieniłbym go w ciemno za Hurricane'a. Kane może być drugim Balem a niby MU chce go zakupić, więc z trójki Bale, Falcao, Kane wybrałbym Kane'a.
@Pustulka: Zawsze się zastanawiam czemu kibice MU mają takie ciśnienie na zakupy z przodu przy bardzo dobrych przecież zawodnikach, w sile wieku w momencie gdy obrona woła o pomstę do nieba, a niektórzy zawodnicy w niej występujący są na poziomie średniaka Championship. Co do Bony'ego to jako kibic MCFC mam mieszane uczucia. Z jednej strony fajny transfer bo jakaś opcja siłowa się przyda bo Dżeko jest mocno irytujący swoimi dość często
Zawsze się zastanawiam czemu kibice MU mają takie ciśnienie na zakupy z przodu przy bardzo dobrych przecież zawodnikach, w sile wieku w momencie gdy obrona woła o pomstę do nieba, a niektórzy zawodnicy w niej występujący są na poziomie średniaka Championship.

@Pietal: Nie bardzo rozumiem dlaczego kierujesz to akurat do mnie.

jako kibic MCFC mam mieszane uczucia.

No to witamy jednego z pierwszych sympatyków City na wykopie, bo nie przypominam sobie
@Pustulka: A poleciało akurat jako odpowiedź do posta, poza tym jesteś jedną z kilku ogarniętych osób na "piłkarskich" tagach więc spoko ;) Co do MCFC to chyba kiedyś nawet wrzucałem "dowód" w postaci biletu z ery przedszejkowej jeszcze na City of Manchester Stadium :)