Aktywne Wpisy
assninja +249
Oho grubasy znowu coś stękają że im za ciepło xD
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
Przed świętami mama prosila mnie abym chalupe odkurzyl okna wytrzepal i dywany umyl, spoko mamcia, wszystko będzie na blysk, no i jak zwykle się zasiedzialem na Mirko, tak mocno się zasidzialem ze zasnalem o 6, sila rzeczy wstalem o 14 a mama z pracy o 15. O #!$%@? SE myślę , godzina trochi malo, siadlem i myslalem co by tu zrobić , i tak siedzialem no z pol godziny będzie , i wymyslilem
Wlaczylem kasetę z wesela brata i ustawilem na 10 minucie, mama wchodzi, ja zalaczam kasetę a mamie się zalacza sentyment jak zobaczyla, pizła wszystko w #!$%@? i się wylaczyla na 4 h a potem 2 h z bratem przez tel. A ja spedzilem resztę dnia zachwycają sie swoja kreatywnościa ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mistrz #taktyk #swietyspokoj