Wpis z mikrobloga

Witam szanowną #nocnazmiana !

Wczoraj uraczyłem was wpisem o moich ostatnich dokonaniach graficznych, a konkretnie stworzeniem wyglądu broni w grze zwanej CS GO.

Dziś chciałbym się podzielić moim nowym dziełem, którego nazwałem kozacką nazwą, Nabuchodonozor - wiem, kozacka ( ͡°͜ʖ͡° )

Prace można znaleźć pod linkiem

https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=363134838

Jeśli uważasz, że ten skin jest fajny, a jego twórca jeszcze fajniejszy to kliknij w "Tak", by owy wygląd broni mógł trafić do gry, aby Gaben ściągał z niego pieniądze. Oczywiście liczę na ewentualne porady czy bezwzględną krytykę z Waszej strony ( ͡º ͜ʖ͡º)

Teoretycznie jest to moja druga broń, ale pierwsza udostępniona praca, bo uważam że jest się czym chwalić ()

#csgo #skins #bron #skinycsgo #skinyrulera
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cash1337: Z tego co się orientuje to leci jakiś % z kupna na konto, ale ile to nie mam pojęcia. Zresztą - na razie jeszcze nie wypełniłem do końca formalności, bo zostało mi jeszcze sprawozdanie podatkowe dla rządu USA xD
  • Odpowiedz
@Ruler: w sumie to słąby skin, patrząc na konkurencje która ma motywy, ma detale, jest przemyślana i estetycznie wygląda to Twój niestety taki nie jest

tak samo zdjęcia do prezentacji też biednie

no ale od czegoś trzeba zacząć :)
  • Odpowiedz
  • 0
@matiusmm: Dziękuję za te słowa. Będą bardzo pomocne w moich przyszłych pracach :)) Zauważyłem że jeśli chodzi o detale jakościowe to gra bardzo osłabia teksture. Jak w programie fajnie widać teksture skóry. Tak już w grze niebardzo niestety. Nie wiem czy to jest woda tego że ja coś robię źle czy po prostu nigdy w grze nie będzie tak dobrze broń wyglądała jak w photoshopie.
  • Odpowiedz
@matiusmm: Miałem ustawione wszystko na low i to dopiero był koszmar, aż się przestraszyłem :P Potem ustawiłem wszystko na maxa razem z antyaliasing i tego podobnym no i efektem są takie, a nie inne fotki. Wystarczy, że porównasz foto z "okładki" i pierwsze z następnymi. Nadal widać niestety różnicę.
  • Odpowiedz