Wpis z mikrobloga

@Ginden: W prawdzie sam nie próbowałem, ale taki raczej ogarnięty znajomy mi mówił, że nie ma to raczej sensu, a w szczególności jeżeli chcesz to łączyć z Mono.

Tylko przekazuję, nie biorę odpowiedzialności za te słowa :P

• Odpowiedz
@Ginden: Podobnie jak @anonim1133 przedstawiam tylko wersję zasłyszaną - Mono jest bardzo, bardzo średnie. C# jest zajebistym językiem (pokusiłbym się o stwierdzenie, że obecnie najlepszym silnie typowanym obiektowym językiem), ale implementacja .NET na linuksie ssie (powtarzam - zasłyszane, nigdy nie próbowałem niczego implementować w Mono).
  • Odpowiedz
@Ginden: jeśli chodzi o IDE to używałem chwile monodevelop gdy bawiłem się w unity i osobiście bardzo mnie #!$%@?ło. VS to jednak VS. Gdzieś widziałem imitację intellisense do SublimeText ale to dla mnie też trochę komplikowanie sobie życia
  • Odpowiedz
C# jest zajebistym językiem (pokusiłbym się o stwierdzenie, że obecnie najlepszym silnie typowanym obiektowym językiem)

@Yahoo_: Mam dokładnie to samo zdanie - że C# jest najlepszym obecnie istniejącym językiem wśród pochodnych C.
  • Odpowiedz
Mam dokładnie to samo zdanie - że C# jest najlepszym obecnie istniejącym językiem wśród pochodnych C.

@Ginden: wedle wykopowej nomenklatury najlepszy jezyk to taki za 15k

a .net dopiero wchodzi w te obszary, pracy jest mniej i jest tansza niz w javie i to dla mnie jest glowny i jedyny problem c# i tylko wizerunkowy

oczywiscie pomijam bul dupy biednych ludzi dla ktorych zaplacic pieniadze za IDE to nadludzka niemozliwa do
  • Odpowiedz