dlu dlu 12.12.2014, 09:53:37 8 NAJCIEŃSZE KSIĄŻKI ŚWIATA: "Co mężczyźni wiedzą o kobietach." "Co kobiety wiedzą o mężczyznach." "Przewodnik po demokracjach Bliskiego Wschodu" "Kultura polityczna." A. Lepper "Dozwolone przez Watykan środki antykoncepcyjne." "Lubiani prawnicy." "Mieć czyste ręce" - praca zbiorowa pod red. Prezesa Rady Ministrów "Książka telefoniczna Amiszów" "Dominacja na świecie na przykładzie Bułgarii." "Etykieta randkowa." M. Tyson "Szczegółowy opis francuskiej gościnności." "Kariera Piosenkarki - Supergwiazdy" M. Sewiołło "Wartości intelektualne w zyciu Gwiazdora Michala Wisniewskiego w oparciu o jego reality show" "Pozytywne aspekty rzadow Leszka Millera" "Dlaczego lubie Ameryke - wspomnienia Osame bin Ladena" "Moja pierwsza misja - wspomnienia kamikadze" "Jak zyć uczciwie - wzorce postępowania z kuluarów sejmowych" "Żyć po chrzescijańsku - o. Dyrektor Rydzyk" "Bądźmy otwarci na świat - interesy zagraniczne w wykonaniu szczecinskiego prezydenta Jurczyka" "Jak wprowadziłem winiety" M.Pol "Francuskie zwycięstwa militarne XX wieku" "Poczet włoskich bohaterów" "100 lat humoru niemieckiego"#suchar MrAndy konto usunięte xvix56 paaszczaktaxi Lucky_Freak +3 innych
"Co mężczyźni wiedzą o kobietach."
"Co kobiety wiedzą o mężczyznach."
"Przewodnik po demokracjach Bliskiego Wschodu"
"Kultura polityczna." A. Lepper
"Dozwolone przez Watykan środki antykoncepcyjne."
"Lubiani prawnicy."
"Mieć czyste ręce" - praca zbiorowa pod red. Prezesa Rady Ministrów
"Książka telefoniczna Amiszów"
"Dominacja na świecie na przykładzie Bułgarii."
"Etykieta randkowa." M. Tyson
"Szczegółowy opis francuskiej gościnności."
"Kariera Piosenkarki - Supergwiazdy" M. Sewiołło