Wpis z mikrobloga

#tmc #tmcexpansion

czekać z wymaxowaniem Vex'a do weekendu czy nie ? jak to z tym upgrade'm egzotyków bedzie ? nie jest tak że u xur'a bedzie można upgrade'ować tylko te konkretne modele broni które on bedzie miał w ofercie czy jak ? jeżeli tak to szansa że takiego vex'a bedzie można ulepszyć jest raczej znikoma...
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@feniks_pn: sluchaj, u xura bedzie randomowa ilosc broni i zbroi itp. Jeżeli ja mam wymaxowanego vexa i bedzie on mozliwy u xura do upgrade'u to traci caly EXP ale 2x szybciej sie on laduje, jezeli masz polowe wymaxowania i kupisz upgrade to bedzie on od zera ale 1,5x szybciej sie expil, jezeli 0 to tak samo jak teraz ;) skoro nie masz go wymaxowanego a ni nawet nie zaczales to
  • Odpowiedz
@maciekpod: "Xur will only upgrade specific Exotics each week. Similarly to how Xur’s inventory changes from week to week, Xur will offer a small selection of upgrade options each time they visit the tower. So if you want a level 32 Icebreaker you’ll need to wait until they’ve got that option on offer, not just rock up on Friday and hope for the best."

Czyli nie będzie można upgradować każdej
  • Odpowiedz
@feniks_pn: jak to nie bedzie? przeciez samo bungie oficjalnie na swojej stronie pisalo, ze bedzie 2x jak masz wymaxowany, i tak jak pisalem, beda bronie wybrane ;) czyli moze nie byc vexa, ale do piatku mozesz sie wstrzymac bo moze bedzie :D
  • Odpowiedz
@maciekpod: myslisz ze podnosząc go do 323 dadzą jeszcze gapa do 360 na przykład ? Legedarne mają teraz ok 333, stare egzotyki z 300 własnie pewnie na 333 awansują, to co ? Vex byłby 366 ? Już prędzej primary z tego obecnego rajdu...
  • Odpowiedz
@feniks_pn: ja bym ulepszał na Twoim miejscu (sam mam ulepszonego), jak to już z Xurem bywa można czekać tygodniami aż się upgrade vexa trafi. Ale dziwi mnie jedno, po wtorku z exotic bounties dostaje się ulepszone bronie, myślałem, że będzie tak samo z dropem Vexa z atheona. Wypadł mi wczoraj drugi vex z takimi samymi statami jak ten sprzed update'u.
  • Odpowiedz