Aktywne Wpisy
mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
Od 4 lat jestem w związku z dziewczyną teraz vl22, w grudniu się oświadczyłem . Problem polega na tym, że przed oświadczynami mieliśmy takie same podejście do życia - do dzieci, tego że chcemy mieszkać w domu, który postawimy z możliwie najmniejszym kredytem, tego jakie mamy wartości, kompletna zgodność. Niestety po oświadczynach sytuacja się skomplikowała.
Trochę (nie)istotnych rzeczy nas różni - przede wszystkim zarobki (moje 3x większe niż jej),
mirko_anonim +8
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, jestem 2 miesiące w związku z dziewczyną, oboje lvl 29. Zaproponowała wspólny weekend za miastem z własnej inicjatywy. Zgodziłem się i spytałem czy zamierzamy spać w jednym łóżku tam. Odpowiedziała, że tak. Weekend jest za dwa tygodnie, nigdy dotąd nie nocowaliśmy u siebie.
Czy Waszym zdaniem na takim weekendzie można próbować inicjować jakiś bardziej erotyczny kontakt fizyczny? Nie mówię, że od razu seks, ale jak będziemy spać w
Mirki, jestem 2 miesiące w związku z dziewczyną, oboje lvl 29. Zaproponowała wspólny weekend za miastem z własnej inicjatywy. Zgodziłem się i spytałem czy zamierzamy spać w jednym łóżku tam. Odpowiedziała, że tak. Weekend jest za dwa tygodnie, nigdy dotąd nie nocowaliśmy u siebie.
Czy Waszym zdaniem na takim weekendzie można próbować inicjować jakiś bardziej erotyczny kontakt fizyczny? Nie mówię, że od razu seks, ale jak będziemy spać w
Okej, dzisiaj dostałem list od TV Licensing, że jako że nie odpowiadałem na ich poprzednie listy (których w życiu na oczy nie widziałem bo wprowadziłem się miesiąc temu tutaj) to wzywają mnie na sprawę sądową.
Czy mam się tym przejmować? Czy wystarczy, że zarejestruje się, że nie oglądam telewizji (TV nie mam, online nic nie oglądam poza rzeczami typu http://normalboots.com/ )? Raczej średnio widzę wyprawę do sądu z nie mojej winy po miesiącu mieszkania tutaj.
wołam @MagicznyBartek: @omik: @tusiepali: @bluehead: bo pisaliście w porzednim temacie o TV License to możecie kojarzyć o co chodzi.
@bluehead: może zadziała, może nie. Masz komputer to podlegasz pod przepis. Ale warto zadzwonić i się dowiedzieć.
@bluehead: https://www.tvlicensing.co.uk/cs/no-licence-needed/index.app z tego formularza rozumiem, że też to mogę zrobić? Mimo wszystko co do rozmów telefonicznych nie mam 100% pewności i nie mam jak ich nagrywać nawet (plus ten ich dziwny akcent w West Yorkshire... jak byłem w Londynie to wszystkich rozumiałem :< ).
@Jofiel: nie podlega. Pod przepis podlega komputer tylko i wyłącznie