Aktywne Wpisy

rewizjonista +9
Jako że zdjęcie wrzucone w komentarzu wywołuje takie emocje chciałbym aby ukrofile wrzucili mnie od razu na czarną listę.
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
źródło: 1000010633
Pobierz
Nie-wazne1 +10
Powie mi ktos dlaczego w Krakowie w okolicach rynku slyszec w wiekszosci ukrainski jezyk zamiast Polskiego. Angielski to nie dziwne bo turysci. Skad ci ukraincy maja pieniadze na drogie ciuchy czy jedzenie w centrum? Poza tym oni tak glosno ******** ze musza wszyscy wokolo wiedziec ze pochodza z panstwa ktore ledwo co powstalo I juz chce wszystkimi rzadzic. Wy Polacy naprawde nie widzicie ze oni wam na glowe wychodza. Przyjezdzaja tutaj I

Komentarz usunięty przez autora
Te wszystkie gale amerykańskie nie są transmitowane w Polsce, a można je obejrzeć tylko przez stream, którego notabene nie zawsze da się znaleźć na meczyki.pl
Dasz linka to chętnie popatrzę i pospuszczam się z Tobą. Nie dasz, to dowiem się po czasie, że coś było
Sam nie jestem ekspertem, ale widzę, że jest kilka świetnych organizacji, które warto oglądać. Dla przykładu M-1 Global (co prawda rosyjska organizacja) ma właśnie mistrza w wadze ciężkiej z Polski. Jestem w stanie pokusić się o stwierdzenie, że zjadłby na śniadanie Bedorfa z KSW. :)