Aktywne Wpisy

mam_spanko +202
Konfederosyjskie działania przynoszą ogromne plony.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
źródło: Screenshot_20240809_174856_Facebook
Pobierz
greenscreen +202

Małe podsumowanie tego co się działo.
Zaliczyliśmy rekordową - 17 osobową obecność, dlatego praktycznie zabrakło miejsca przy zarezerwowanym stole. Statystycznie:
- 27 punktów zdobył zwycięzca gry Time's Up
- 13 osób to niebieskie paski
- 10 kromek ze smalcem zostało zjedzonych w czasie imprezy
- 9 osób zrobiło sobie zdjęcie
- 8 uczestników paliło w momencie robienia sobie zdjęcia
- 6 osób swobodnie mogło rozmawiać o programowaniu
- 4 różowe paski
- 3 lata i 6 miesięcy wyniósł średni wiek kont uczestników
- 2 osoby były do tej pory na wszystkich WykoPiwach w Rzeszowie
- 2 uczestników miało bordo i w rankingu dzieliło ich na w 84 miejsca
- 1 osoba nie miała konta, ale obiecała założyć, żeby je usunąć
- mimo, że nie było zielonek, to była jedna zielonka - pdk
Największym powodzeniem wcale nie cieszyły się różowe paski, a... opiekane ziemniaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@arathi zna cytaty z chyba każdego filmu/książki na świecie
@wrednota wcale nie czeka na księcia z bajki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tylko ludzie pracy, poza jednym wyjątkiem - przyszli w koszulach i ubrali zegarki. Korpo style nawet po godzinach.
Lista była podpisana lewackim, czerwonym długopisem.
Obecni na VI WykoPiwie Rzeszów:
@Sarpens @piotrekkk @mucha100a @kamil_snk @fifithebest @Naturalnie_Piekna @seawolf @d15ea5e @cpt3rdreich @kam966 @arathi @FriPuc @wrednota @palosanto @ja_jestem_w_piekle @broszka
Dzięki wielkie za przybycie!
Mam nadzieję, że w równie licznym gronie spotkamy się w grudniu, na kiedy wstępnie zaplanowane jest kolejne, już VII WykoPiwo Rzeszów.
#wykopiworzeszow #rzeszow
źródło: comment_ddzZW6wqZwa1FFMzR4PpRQ2uksXNDdI7.jpg
PobierzKuc - proszę to natychmiast usunoncz.
rozowe zupełnie ładne.