Aktywne Wpisy
wielkifanrapu +28
Śmieszy mnie jak ludzie na tym portalu liżą dupe Ukrainie a sieją mowę nienawiści do Rosji.
Ta wojna jest tak bezsensowna, jakby ludzie chcieli to by w ciągu maks miesiąca, by się Rosja dogadała z Ukrainą, najlepiej jakby Ukraina odstąpiła część swoich terenów Rosji, wtedy by ludzie przestaliby ginąć niewinni, najgorsze w wojnie jest to że Politycy którzy ją wywołują żyją a umierają niewinni ludzie, według mnie celem tej wojny nie powinna
Ta wojna jest tak bezsensowna, jakby ludzie chcieli to by w ciągu maks miesiąca, by się Rosja dogadała z Ukrainą, najlepiej jakby Ukraina odstąpiła część swoich terenów Rosji, wtedy by ludzie przestaliby ginąć niewinni, najgorsze w wojnie jest to że Politycy którzy ją wywołują żyją a umierają niewinni ludzie, według mnie celem tej wojny nie powinna
Altru +966
Za oknem trwa jakaś budowa lub malowanie ścian. Prowadzący rozwiązuje zadanie na tablicy. Nagle zza okna słychać krzyk jakiegoś robotnika:
- Zbyszek, #!$%@?, źle to robisz.
Wtem prowadzący odchodzi troche od tablicy i patrzy się na nią krótką chwile i mówi:
- nie no, #!$%@?, dobrze jest
i kontynuuje zajęcia
#studbaza #heheszki
Komentarz usunięty przez autora
a sam dowcip ukazuje, że prowadzący też człowiek i to z dystansem do siebie
"Panowie, siedzicie tu i nic nie umiecie, to jest gorsze niż... ja nie wiem, jakbyście w więzieniu przesiedzieli te ponad 3 lata. A przecież jest tyle pięknych zawodów(patrzy się rozmarzony w ścianę) murarz, tynkarz..."