#sprzedam Wacom Intuos Pro M (Pth-651). Sprzęt jest nowy, dopiero co zakupiony, nie wyjmowany z pudełka. Gwarancja (2 lata) dostępna po rejestracji na stornie producenta. Dorzucam roczną subskrypcję Adobe Creative Cloud Photography (Adobe Photoshop CC + Lightroom na komputerze i urządzeniu mobilnym).
Najtaniej w sklepie: 1269zł (+ przesyłka, sam tablet) + pakiet Adobe oczywiście, którego subskrypcja kosztuje:
- $9,99/miesiąc,
- $119,88/rok,
U mnie całość 1200 zł, czyli oszczędzasz 400 zł. . ( ͡°͜ʖ͡°)
@Traviu: nie pamiętam co ja dostałem jak kupowałem mojego bo było to jakiś czas temu ale do każdego zakupu dawali jakieś pakiety coś z adoba i chyba z corela miałem ;) no nic powodzenia
@mx2: Ponieważ wprowadzasz ludzi w błąd, a jak widać po plusach przy twoim komentarzu, wykopki kierują się twoim komentarzem, a nie tym co jest prawdziwe.
@Traviu: stary chcesz sprzedać używany tablet po cenie nowego ;) to nazywasz wprowadzaniem ludzi w błąd? takie same raz użyte stoją na allegro po 850, dokupując sobie roczny pakiet clouda jak u Ciebie za 250zł wychodzi 1100zł :)
@Traviu: Będę jeszcze szukać taniej po serwisach aukcyjnych (nie zależy mi na nówce), ale jeśli będzie posucha możliwe, że odezwę się w przeciągu dwóch miesięcy.
Co ci ludzie mają z tym "w" Ukrainie? Mam wrażenie, że nieświadomie chcą wkurzyć Polaków nachalnością, absurdalnością takiej formy proukraińskości. To zwyczajnie jest irytujące, bo źle brzmi. Rozsądni ludzie mówią "na" Ukrainie. #ukraina #rosja #wojna
Najtaniej w sklepie: 1269zł (+ przesyłka, sam tablet) + pakiet Adobe oczywiście, którego subskrypcja kosztuje:
- $9,99/miesiąc,
- $119,88/rok,
U mnie całość 1200 zł, czyli oszczędzasz 400 zł. . ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawołam #grafika i #rysujzwykopem no i może #fotografia.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Dziwisz się, że usuwam debilne komentarze?