Aktywne Wpisy
mirko_anonim +32
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i
Jade +87
Gracze z Reddita informują, że amerykańskie serwery - zero problemow, kolejek itp ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Takie tam gorzkie żale, nooba w WoWie który zamiast #!$%@?ć projekt w jsp przygląda się zmniejszającej się w żółwim tempie kolejce 1500...
#worldofwarcraft #warlordsofdraenor #mmorpg #placzboniepogram
BTW, jest sposób na lagi. Trzeba dostać inv od kogoś z takim samym lub większym levelem, kto jest na serwerze nie dotkniętym problemami (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
z tego co wiem, to przynajmniej od lipca nie mergowali serwerów