Wpis z mikrobloga

Dziękuję wszystko za przybycie :) @Westert @HetmanPolnyKoronny @emes91 @mexi @mirkobiniu @natalia0 @marker890 @2ndLaw @Nakata @Grzybu123 @kiszczak @marszal122 @npsr @Przygoda i Karolina nie jofridd ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Jakaś cebula motznooo nie zapłaciła za swoje piwa w dodatku uciekła oskarżając nas o "#!$%@? TELEFONU". Mam nadzieję, że prawilnie usuniesz konto i więcej do nas nie zawitasz.

Mam nadzieje, że wszyscy dotarli bezpiecznie do domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#lodznapiwo #lodz #wykoppiwo
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@slepowzroczny: Dzięki za zorganizowanie spotkania. :) Szkoda tylko, że nie udało nam się tam tak do końca pomieścić. Jeśli chodzi o podejrzenia cebulactwa, to tak na wszelki wypadek: ja co prawda wyszedłem wcześniej ze spotkania, ale za swoje piwko płaciłem przy barze. Wypada również podziękować wszystkim uroczym różowym paskom, które zapobiegły temu, aby wykopiwo przekształciło się w sausage party. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do następnego zobaczenia!
  • Odpowiedz
@slepowzroczny: Właśnie zobaczyłem poprzednie wpisy... No cóż, organizacja czegokolwiek nie jest lekkim zadaniem. Brawo, że spotkanie mimo wszystko się odbyło. Tak czy siak chętnie bym się kiedyś spotkał. Ale to i tak za 1.5 miesiąca najwcześniej dopiero.
  • Odpowiedz
@slepowzroczny: gdy chwilę przed uderzeniem do Fermentacji dołączyłem się do chłopaków z festiwalu piwnego to on już tam był, ponoć przyczepił się do nich pod jakimś sklepem i tak już zostało. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz