Aktywne Wpisy
USER_303 0
Wszystkie znaki na niebie wskazują że mój brat jest ćpunem i niszczy sobie życie ... Ja nawet nie wiem co robić, nie da się z nim porozmawiać nawet ... Rozwiązaniem które coś by zmieniło to zgłosić na policję, ale nie chcę mu tego robić, może jeszcze da się coś od niego dowiedzieć, pomóc mu. Jakieś propozycje jak z nim porozmawiać ?
#pytanie #narkotykizawszespoko
#pytanie #narkotykizawszespoko
G06DbT +12
Dziś znowu wy będziecie siedzieć w klimatyzowanych biurach i mieszkaniach, na swoich wygodnych fotelach czy sofach, pijący dobrą kawę, pachnący i w czystych ubraniach.
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
A ja? Ja się obudziłem o 3:27 (budzik na 4 był nastawiony), raz zwlekę się z barłogu żeby sobie zrobić śniadanie i żarcie do kołchozu. Po godzinie 5 pojadę, i znowu będę musiał się przebrać w ciuchy robocze, trzeba będzie odbić kartę i kołchozowanie będzie wykonywane.
Szkoda ze
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
To akurat wiadome. Pytałem się co lepsze - cukierek czy psikus ;)
Co prawda jestem dość przeciwny lewackiemu zwyczajowi chodzenia od domu do domu i terroryzowania czyjegoś mieszkania gdy ktoś inny nie zgodzi się na kradzież, ale gdybym to ja chodził, jednak bardziej bym się cieszył z ludzi dających mi cukierki (。◕‿‿◕。)
A jak u Ciebie? ( ͡° ͜ʖ ͡°
Cukier to biała śmierć.
A zastanawiałeś się kiedyś na psikusami, które chciałbyś komuś zrobić? ;)
Wylanie zawartości znicza na twarz? ;)
Chociaż trzeba przyznać, wosk jest bardzo fajny w dotyku gdy zasycha, jak byłem dzieciakiem to wkładałem palce w każdego takiego miskowatego znicza gdzie tylko był wilgotny, nakładałem parę warstw, a potem po zaschnięciu miałem naparstek na palec miękki w dotyku normalnie jak papier Velvet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@joookub:
Ale za to wiążące się z polską tradycją. Niech Polacy obchodzą Halloween w rodzimym stylu ;)