@piotrullo "A wraca późno" to dobra płyta IMO. Dla mnie jedyny rapowy album nagrany przez kobietę, który da się przesłuchać za jednym razem od A do Z, a nawet wracać do niektórych numerów.
@FairPlay były jeszcze takie płyty:
Raca / Stona - Samotność Wolność Pasja (2008)
Raca/Jaca - Kruki nad miastem (2013)

Bobby Fischer to pieprzony klasyk jakich mało. W tamtych czasach miał wspólną trasę z Mesem, wydawało się że może być tylko lepiej w karierze. Tymczasem odchodzi z tego świata w niejasnych okolicznościach, a nawet jego śmierć nikogo specjalnie nie interesuje i nie rusza...
Szkoda gościa. Myślę, że do jego problemów psychicznych w jakimś
129/365 Mały Esz Esz

Dyskografia:
Mały Esz & Proceente - Joy Division (2019)
Mały Esz & Proceente - Rap'n'Roll Mixtape (2018)
Ciech & Mały Esz - High Definition Mixtape (2014)
Ciech & Mały Esz - Po Południu Mixtape (2014)
Mały Esz Esz - Mixtape Przez Małe Esz (2011)
Mały Esz Esz - Bez zabezpieczeń (2004)

#365raperzyn Hasztag gdzie przez rok dam wam 365 raperów, bo nie macie czego słuchać ( ͡°
126/365 A Jezusowi Kazali Spać

Dyskografia:
A Jezusowi Kazali Spać - Respawn (2018)
A Jezusowi Kazali Spać - Nienawistnik (2016)
A Jezusowi Kazali Spać - 43:39 (2015)
A Jezusowi Kazali Spać - Jutro Mnie Nie Będzie (2014)
A Jezusowi Kazali Spać - Epilog (2013)
A Jezusowi Kazali Spać - 2 Dni (2013)
A Jezusowi Kazali Spać - Żółć (2012)
A Jezusowi Kazali Spać - ...I Ziemia Zaczęła Zwracać Umarłych (2011)
A Jezusowi
125/365 Toczek

Dyskografia:
Toczek - Przygody zbłąkanego fristajlowca (2019)
Toczek - Loco (2018)
Toczek - Na granicy szaleństwa (2017)
Toczek - Marzenia osiedla (2016)
Toczek - Marcin Marcin (2015)
Toczek/Prus - 2 (2015)
Toczek - Niewydany mixtape (2013)
Toczek/Prus - Eksperyment (2012)

#365raperzyn Hasztag gdzie przez rok dam wam 365 raperów, bo nie macie czego słuchać ( ͡° ͜ʖ ͡°) #polskirap
111/365 Skor

Dyskografia:
Skor - Azyl (2019)
Skor - SICKKID (2017)
Mati x Skor - Nowy porządek (2015)
Skor - Nadziemie (2015)
Buka & Skor - Imago EP (2015)
Skor - Dwie strony mocy (2011)
SumaStyli - Jak zwykle EP (2010)
SumaStyli - De Integro (2009)
Skor - W Teatrze Niemych Lalek EP (2008)
SumaStyli - Walka trwa EP (2008)
SumaStyli - Cztery ściany ciszy EP (2009)
SumaStyli - Artefakty (2007)
Skor
100/365 Eripe

No nic, jak już stówka pękła to na okrągłą liczbę zarzucam kimś specjalnym. Chamskie rzeczy > polska rap-gra ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dyskografia:
Eripe & Mario Kontrargument - Nienawiść w rytmie disco (2019)
Eripe - Serial Killers (2018)
Eripe - Serial Chiller EP (2018)
Patokalipsa - #rain (2017)
Eripe - Podium EP (2016)
Eripe - R.I.P. (2016)
Eripe - Opium EP (2015)
Patokalipsa - Droga Krajowa
92/365 Oxon

Dyskografia:
Oxon - OneTake Mixtape (2018)
Oxon - Ktoś zupełNiezwykły (2018)
Oxon & DJ Smutek - 2Can (2017)
Oxon - Supermoce (2015)
Oxon - Słuchaj mnie EP(2013)
Oxon - Trzypak #1 EP (2011)
Oxon - Lost Tapes EP (2011)
Oxon - Z tym będzie Ci jeszcze łatwiej (2011)

#365raperzyn Hasztag gdzie przez rok dam wam 365 raperów, bo nie macie czego słuchać ( ͡° ͜ʖ ͡°)