Przymierzam się do zrobienia pierwszego RISa i myślałem o takim zasypie. Zacieranie raczej bliżej 65C.
Słody (11.55 kg)
8 kg (69.3%) — Viking Malt Pale Ale 2-Row
2 kg (17.3%) — Crisp Flaked Torrefied Oats
850 g (7.4%) — Viking Malt Chocolate Light
400 g (3.5%) — Viking Malt Caramel 600
300 g (2.6%) — Bairds Roasted Barley
Pytanie do ludzi, którzy mają już doświadczenie z tym stylem - czy zasyp jest
Słody (11.55 kg)
8 kg (69.3%) — Viking Malt Pale Ale 2-Row
2 kg (17.3%) — Crisp Flaked Torrefied Oats
850 g (7.4%) — Viking Malt Chocolate Light
400 g (3.5%) — Viking Malt Caramel 600
300 g (2.6%) — Bairds Roasted Barley
Pytanie do ludzi, którzy mają już doświadczenie z tym stylem - czy zasyp jest
Mireczki z #poznan - czy możecie polecić konkretną ekipę do SSO? Duży dom ~450m2 sporo żelbetów, start na jesień-zima.