@kalboy92: rzuciłbym przepis, ale robię na oko :-) Powiem tylko tyle, że kluczem jest długie wyrabianie ciasta (mąka uwalnia wtedy gluten) oraz to, by nie dosypywać mąki do chwili gdy przestanie się lepić. Ciasto na pizzę musi być delikatne... i osobiście nie polecam wałkowania (według mnie lepiej smakuje pizza z ciasta rozciąganego dłońmi i palcami)
@Vuzet_na_zimno: Zajączkowska to zwykła karynowata ameba. Tępa dzida, która musi stać 3h przed lustrem żeby jakoś wyglądać. Zero wartości, zero szacunku.
@deczko: 100% prawdy, ostatnio jechałem autobusem. Wsiada jakiś sebix, ja siedzę naprzeciw drzwi i patrzę się bo wypatrywałem kolegę. Ten z ryjem do mnie 'czego się gapię, czy w ryj nie chcę' i się odwrócił. 4h później wracam, wsiadam na przystanku i znowu ten sam sebix. Stał koło mnie cały czas odwrócony i słowem się nie odezwał.
Studia (nie, nie prawo) z roku na rok mi się przedłużają - 6 lat studiowania a ja ciągle na 3cim roku. Z Paniami w dziekanacie jestem prawie na "cześć" a Pani Dziekan jak mnie zobaczy zawsze rzuci z uśmieszkiem na twarzy: "ooo Pan Collector, Pan jeszcze u nas studiuje?" lub coś w tym rodzaju. Tak właściwie to utknąłem na dwóch przedmiotach, więc nie mam za dużo zajęć. 2 lata
źródło: comment_axuZHccYvH8UIzoWUVHaYV1nLHx9cziY.jpg
Pobierz@szampan: smacznego :)