No dobra, rozkroilem dziada, bo smalec korniszon już czekają. Jakie są moje spostrzeżenia :
- staranne i ręczne wyrabianie oraz kilkukrotnie składanie chleba pszennego owocuje fajnymi, dużymi dziurami w miękiszu
- Przez powyższe czynności struktura chleba wydaje mi się lepsza niż w takim, który wyrabiam w maszynie do ciasta
- Mimo użycia mąki wysokoglutenowej i długim wyrabianiu ciasta musiałem podsypywac blat mąka i traktować dłonie oliwą, ponieważ ciasto i tak sie za
- staranne i ręczne wyrabianie oraz kilkukrotnie składanie chleba pszennego owocuje fajnymi, dużymi dziurami w miękiszu
- Przez powyższe czynności struktura chleba wydaje mi się lepsza niż w takim, który wyrabiam w maszynie do ciasta
- Mimo użycia mąki wysokoglutenowej i długim wyrabianiu ciasta musiałem podsypywac blat mąka i traktować dłonie oliwą, ponieważ ciasto i tak sie za
![Tryggvason - No dobra, rozkroilem dziada, bo smalec korniszon już czekają. Jakie są m...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_RNtE663VKdDY7qMagkHuaIe94M0HN0Xa,w400.jpg)
źródło: comment_RNtE663VKdDY7qMagkHuaIe94M0HN0Xa.jpg
Pobierz
#iptv #kodi #kodiwpigulce