@mamtukonto: przykładowo w jednej miejscowosci jak są 2 maki to stawki mogą się różnić bo zależy czy franszczyzna czy korporacja więc można się zorientować, przykładowo tam gdzie pracuje: 20zł podstawa , + 1zł do godziny jak nie masz L4, urlopu na żądanie, spóźnień do tego dodatek za niedziele 2,5 zł za sobotę 1,5 zł ,dodatek nocny 20%, dodatek na pranie 30 groszy / godzina, kwoty brutto z wyjątkiem dodatku na
@BurakSuchodolski: opowiem wam sekret, powiedzmy jak jest po prostu duży ruch w maku to zejście towaru rozkładka się w stylu " trochę tego, trochę tego " a jak wyszedł znowu drwal to ciągle schodziło mięso 4:1 i nie było możliwości żeby wyrobić z jego smażeniem więc to nie dokońca tak że za mało pracowników :D
@Wolframowy_Murarz: jak się przyjmiesz z tego co wiem dostaniesz stawkę zwykłego pracownika ( nazywa się to menadżer w szkoleniu ), będziesz miał szkolenia na wszystkich stanowiskach potem pokażą jakąś robotę papierkową typu wpisywanie w system ludzi którzy pracowali dzisiaj i robienie grafiku na następny dzień i pewnie dostaniesz z zadań typowo dla nowo przyjętych menadżerów " inwentorki " które są na nocnej zmianie czyli liczenie wszystkich towarów i jeszcze mierzenie
ale nic nie stoi na przeszkodzie że np tydzień będziesz stał na frytkach czy kasie :P ogólnie przez dość długi czas po prostu pracujesz jak normalny pracownik tam gdzie ci każą , ale jest coś takiego że jak trafisz na kuchnię to do póki nie skończysz jej obszaru to nie pójdziesz na serwis
Ile teraz sie dostaje na godzinę mniej wiecej w Maku jako swiezak?