Jestem jestem. Projekt #2miesiace zyje.Wczoraj wieczorem laptop przejął różowy a na tablecie to mordęga pisać.
Najpierw konkrety:
DZIEŃ [1/60]
DIETA:
1. Posiłek 100g makreli, 100g warzyw, 1 kieliszek (25ml?) Oliwy z oliwek
2. Odżywka białkowa (Ostrovit WPC) 30g, 100g warzyw, 1 kieliszek oliwy z oliwek
3. 50 g Makreli, 150g szynki
4. 120g piersi z kurczaka, 100g warzyw
5. 100g piersi z kurczaka
Miało być na wyczucie wyszło low carb (albo no
Najpierw konkrety:
DZIEŃ [1/60]
DIETA:
1. Posiłek 100g makreli, 100g warzyw, 1 kieliszek (25ml?) Oliwy z oliwek
2. Odżywka białkowa (Ostrovit WPC) 30g, 100g warzyw, 1 kieliszek oliwy z oliwek
3. 50 g Makreli, 150g szynki
4. 120g piersi z kurczaka, 100g warzyw
5. 100g piersi z kurczaka
Miało być na wyczucie wyszło low carb (albo no
Mam 2 pytania co do tej części biznesplanu:
1. W punkcie B podpunkt 3 wpisuje kwotę ZUSu dla młodych firm?
2. W
1. 446,88 (lub 434,02 jeśli nie zgłosisz się do dobrowolnego ub. chorobowego).
2. 18% jeśli opodatkujesz się wg. skali. Jeśli liniowo to 19%. W przypadku skali zwróć uwagę na progi podatkowe, po powyżej I skali masz 32%. I tak, stawka % * kwota z poz. C.
Wniosek jest nieco durny, bo w części B pk.t 3. nie powinieneś podawać składki zdrowotnej (a tego oczekują), ponieważ podatek z części D powinien