W ogóle agrest to mam takie przemyślenie, że to jest najlepszy owoc we wszechświecie, nie tyka go żadne robactwo, ma kolce jak #!$%@? i trzeba go zbierać ostrożnie albo w rękawicach, jest bardzo pulchny i soczysty, nie jest zbyt słodki i jest bardzo smaczny, pasuje w zasadzie do wszystkiego czy to jako przekąska czy jako dodatek do dań zarówno słodkich jak i słonych. Nadowoc. Na dodatek owocuje jak szalony i rośnie szybko.
@Evzen_Huml: no to gwarantuje ci że to niczym poza kolorem porzeczki nie przypomina, normalny agrest, zresztą żadnym nie pogardzę, najczęściej jadałem czerwony i tak, czarny to dla mnie zupełna nowość.
co by to nie było, to agrest jest super :) i ten zielony niedojrzały, kwaśny co pysk wykręca i ten dojrzały słodki. Niestety chyba jest mało popularny :/
@Tortcebulowy: dla mnie słowo klucz: mental , do tego gwiazdeczki, jeszcze dajcie im jeden hotel i dodatkowe wynagrodzenie, a moze fanow na zgrupowaniu ( ͡º͜ʖ͡º)
#mecz