Gotuj z Wykopem - Fasolka po bretońsku
![Gotuj z Wykopem - Fasolka po bretońsku](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_BBuZSgvBI9ROhV8SmZP2qsBObaTq4Q8C,w300h194.jpg)
Tydzień temu spodobał się wam mój bigos więc dziś za namową kilku wykopowych mężczyzn coś mięsnego i pikantnego - banalna fasolka po bretońsku, zapraszam :))
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 374
Tydzień temu spodobał się wam mój bigos więc dziś za namową kilku wykopowych mężczyzn coś mięsnego i pikantnego - banalna fasolka po bretońsku, zapraszam :))
Komentarze (374)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Kiedys pedofile, dzis mordercy.
Banalne danie jako wymówka żeby nakarmić swoje ego, zakop.
I to właśnie robię zakopując Twój attention whoreism
Dziewczynko, nie odwiedzam tej strony po to żeby patrzeć na gówniary które spędzają godzinę przed lustrem żeby sobie zrobić zdjęcie z talerzem pełnym jakiegoś syfu. Przecież to oczywiste, że Tobie potrzeba uwagi i jarają Cię komentarze na temat Twojego wyglądu a nie tego co gotujesz. Jak Twój chłopak Ci tego nie zapewnia to nie szukaj kompensaty w internecie bo dla mniej zaślepionych spermą użytkowników wygląda to żałośnie.
Z kurczaka.
Bez liścia bobkowego i kilku ziarenek ziela angielskiego to nie fasolka - oba nadają niepowtarzalny aromat.
Poza tym, boczek (koniecznie wędzony) dobrze jest gotować najpierw z fasolką, potem wyjąć, pokroić i usmażyć.
Dobrze jest też dodać szklankę bulionu wołowego lub ostatecznie kostkę rosołową.
Smaczniejszy jest duży Jaś - surowy, a nie z puszki. Trzeba go zamoczyć wieczorem, dzień wcześniej, lub dodać trochę sodki (płaską łyżeczkę) do gotowania.