Właściciel Ciechana: Reklamy piwa kłamią
Dębowe beczki, świeży chmiel, złote kłosy pszenicy to wszystko chwyt marketingowy - mówi Marek Jakubiak. Bardzo ciekawy wywiad, można się sporo dowiedzieć na temat tego jak dzisiaj wygląda produkcja piwa.
Mass z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 117
Komentarze (117)
najlepsze
W kwestii świeżości:
piwo utrwalone - piwo, które w wyniku dodatkowych procesów technologicznych jak: stabilizacja, mikrofiltracja, pasteryzacja, wykazuje przedłużoną trwałość fizykochemiczną i mikrobiologiczną.
Właśnie dlatego Ciechan to piwo nieutrwalone, a Kasztelan jedynie niepasteryzowane.
Komentarz usunięty przez moderatora
http://watchedpots.com/wealsoran/music/uploaded_images/no-wai001-759200.jpg
@sheslostcontrol: Być może. A z tymi 'hipsterami' to bym na Twoim miejscu przemyślał czy nie ograniczyć ilości czasu spędzanego na wykopie.