Przejrzałam na szybko twojego bloga i jestem pozytywnie zaskoczona - wszystko bardzo ładnie wygląda, znalazłam też kilka nowych przepisów, dotąd nieznanych. Mam nadzieję, że moje kulinarne wojaże też zakończą się takimi efektami.
Apetycznie to wyglada. W ogole wszystkie zdjecia na twoim blogu sa swietne, a potrawy wraz z przystrojeniem wygladaja po prostu genialnie :) Rozwalily mnie te kropelki czekolady przy nalesnikach :) To kiedy moge wpasc na deser?
BTW Moze pomysl o sprzedazy zdjec na istockphoto.com :> Mysle, ze spokojnie znajda nabywcow :)
Ponad tydzień temu odważyłem się zrobić "pierożki z ciasta francuskiego" (http://www.wykop.pl/link/698505/gotuj-z-wykopem-pierozki-z-ciasta-francuskiego/). Nie dość, że ciasto mi się spaliło, farsz wyszedł bokiem, to musiałem szorować blachę piekarnika ... Poczekam z tym przepisem, może kiedyś znajdę żonę, która mi taki deser zrobi :)
Wszystko ładnie pięknie tylko blog autorki trochę nieczytelny, szare litery na szarym tle we wzorki męczą wzrok a różowe linki są kompletnie nieczytelne. Trochę to nie pasuje do zdjęć które są genialne ;) (czy jednak się za bardzo czepiam?)
@digione: angielski to dla mnie nie problem :) a do obecnego bloga jestem już przywiązana, bo istnieje już 2,5 roku, więc nie chcę go przenosić (chyba, że kiedyś na własną domenę) a nad tłem i czcionką pomyślę ;)
Komentarze (96)
najlepsze
W sumie masz rację.
BTW Moze pomysl o sprzedazy zdjec na istockphoto.com :> Mysle, ze spokojnie znajda nabywcow :)
Ha, jestem przygotowany, ostatniego lata wycyganiłem od taty solidny komunistyczny wentylator z trzema biegami, coś takiego http://img1.classistatic.com/cps/kj/100713/211r5/6970c8e_19.jpeg (predom metrix)