Carbonara dla Pana Okrasy. Wloska Robota
Profesionalny włoski przepis na Spaghetti alla Carbonara. Składniki: 110g. Makaronu Spaghetti 40g. Guanciale lub boczku nie wędzonego 50g. Sera Pecorino Romano lub parmezanu 2 Jaja, sól i pieprz Grupa Fejsbukowa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100085812409063 Instagram:...
![Macko-Zlotowa](https://wykop.pl/cdn/c3397992/Macko-Zlotowa_s2F0aiuhAi,q52.jpg)
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 10
Komentarze (10)
najlepsze
np tutaj: https://www.eatandwalkitaly.it/carbonara-history-and-recipe-of-a-famous-roman-dish/
Ale nie, jak nie jest zrobione z guanciale z dolnego podbródka świni dojrzewającej na południowych stokach Wezuwiusza to się nie liczy.