@Trismagist: Mycie akurat nie jest takie trudne bo przy takim przerobie mają linię do mycia naczyń i sprzętu. Oczywiście zamiatanie i mopowanie trzeba wykonać ręcznie
@Trismagist: Na zachodzie mycie na koniec dnia wliczane jest do godzinnpracy. U nas robisz 12h a posprzatac to trzeba by siedziec te 30minut dluzej za darmo wiec pracownicy maja #!$%@?
Knajpa samoobsługowa tak bardzo, że sam sobie kotlety musisz usmażyć.
@NaglyAtakGlazurnika: ale to wynika z kultury pobytu w restauracji. W Korei poza takimi typowymi fastfoodami maszv najczęściej oddzielne pokoje dla stolików i idzie się tam na kilka godzin ze znajomymi. Samoobsługa ostatniego etapu gotowania jest tutaj też ważna w aspekcie kulturowym.
Komentarze (87)
najlepsze
@NaglyAtakGlazurnika: ale to wynika z kultury pobytu w restauracji. W Korei poza takimi typowymi fastfoodami maszv najczęściej oddzielne pokoje dla stolików i idzie się tam na kilka godzin ze znajomymi. Samoobsługa ostatniego etapu gotowania jest tutaj też ważna w aspekcie kulturowym.