@macabrankov: uhm, widzę że się znasz na temacie :) To podpytam przy okazji. Te kadzie warzelnicze to jak wyglądają w tym browarze i jak się mają do wielkości tych tankofermentatorów? Gdzie piwo dojrzewa, w tych taknofermetatorach już? Jak się ma mroźna pogoda do działania tych zbiorników, spowalnia zimno czy właśnie sprzyja procesowi? A jak się mają upały latem i silne nasłonecznienie?
Poza tym - jestem w szoku. Byłem świadom, że te "puszki" widoczne z parkingu przy M1 to nie są wszystkie, ale nie widziałem, że naprawdę ich jest aż tyle!
Komentarze (12)
najlepsze
Na jaką jednostkę czasu? Godzinę? Dzień? Miesiąc? Rok?
Zakop.
1 hl = 200 piw!
Poza tym - jestem w szoku. Byłem świadom, że te "puszki" widoczne z parkingu przy M1 to nie są wszystkie, ale nie widziałem, że naprawdę ich jest aż tyle!