@4pietrowydrapaczchmur: typowy gówniany burger na najtańszych składnikach z selgrosa/makro z baru szybkiej obsługi, podgrzewany w mikrofalówce, mięsa tam jest max 20%, jakość i smak gówniany, jedyne co ratuje sytuację i powoduje że można zjeść takie coś to dobry sos
@4pietrowydrapaczchmur: nieważne gdzie, hamburgery za 5-7zl wszędzie są tak samo gówniane i oparte o składniki z makro, na jakim ty świecie żyjesz ( ͡°͜ʖ͡°)
@majwsik: Nie wiem jak u ciebie, ale zawsze jak jestem po zwykłego burgera czy shake'a to zamawiam i dostaje jako pierwszy w minutę dwie, bo im to zajmuje moment, a reszta czeka na swoje mega hiper zestawy.
@majwsik: Też kwestia czy we wszystkich mac'ach numerki wprowadzili. "U mnie" jakoś od roku wisi ekran i paragony mają numerki, wiecznie kupę klientów tam siedzi, więc pewnie pracowników mają tez odpowiednio więcej, wydają mniejsze zamówienia wcześniej, bo by wisiało na ekranie 20 zamówień zamiast 5.
Ja tylko raz w życiu byłem w mc kupiłem Bick maca i zamiast mięsa dostałem mielone potem się dowiedziałem że wszędzie tak sprzedają aby zmiękczyć mięso żeby klient się nie najadł i kupił jeszcze raz potem już mi się odechciało wiem jak smakuje wołowina nikt mnie nie będzie oszukiwał
@trinty: ja mam maka jakieś 5 min drogi, i raz o 23 zgłodniałem ,kupiłem 2 cheeseburgery i nie mogłem tego badziewia zjeść a podkreślę że bylem dość głodny
@4pietrowydrapaczchmur: "A gdzie tutaj jest mięso, proszę mi pokazać gdzie tutaj jest mięso? Same rzodkiewki i groszek. Jakbym chciał się grochu #!$%@?ć to bym sobie grochówkę zamówił."
Komentarze (525)
najlepsze
tym spulchnialym jedzeniem robią to tylko aby wyciągnąć więcej i więcej pieniędzy
Tu burger za 6zł z budki: