Zgaduję bez oglądania: wiadro tłustego mięsa, skrzynka tłustego, żółtego sera, do sosu łopata chilli, dwie łopaty pieprzu, trzy butelki octu oraz po 5kg soli i cukru.
@uzytkownik_zablokowany: ten burger to "poczwórny bajpas". Przed zjedzeniem podpisujesz papier uwalniający restaurację od odpowiedzialności na wypadek problemów zdrowotnych po przyjęciu kilku tysięcy kalorii.
@mario-zdk: No ale własnie ideą burgerów było stworzenie dania które można jeść dłońmi, bez używania sztućców, i się nie #!$%@?ć. A tych piętrowych wynalazków nie sposób jeść bez narobienia bajzlu, totalne zaprzeczenie dania typu fast food.
@moon_bluebird z pewnością nie po to aby wycisnąć z niego soki a efekt właśnie taki jest. On ma się zamknąć i zachować swoją wilgoć w sobie . To nie mielak z głębokiego tluszczu.
Komentarze (27)
najlepsze