Powszechny chiński problem - smażenie na oleju odzyskanym ze ścieków.
Chiński street food ma ogromny problem z tzw. gutteroil czyli olejem odzyskanym ze ścieków. Ściekami płynie olej z lepszych restauracji i są firmy i właściciele knajp, który wydobywają ten olej. Olej jest filtrowany, rafinowany itp. i sprzedawany dalej.
Spring_is_coming z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 236
Komentarze (236)
najlepsze
https://www.youtube.com/watch?v=qi1cqmvio5Y
Komentarz usunięty przez moderatora
W koncu jak ludzie po x latach zaczną chorować po takich knajpach przestana do nich chodzic!
Ludzie są swiadomi i maja zawsze pełną wiedze np. ze taki olej jest uzywany !
Wlasciciel budki nie bedzie oszukiwał bo nie bedzie chcial stracic klientow !
Dlatego nie potrzeba norma, kontroli
https://en.wikipedia.org/wiki/Pig_toilet