prof Cichosz o rakotwórczej margarynie. Nie ma wątpliwości.
Głównym "winowajcą" rosnącej zachorowalności na nowotwory są spożywane w nadmiarze oleje roślinne. Potwierdzają to wyniki licznych badań epidemiologicznych z różnych regionów świata.
Wykopowy_Ekspert z- #
- #
- #
- #
- 240
Komentarze (240)
najlepsze
Bawiąc się na siłowni od 1 klasy liceum, nauczyłem się omijać szkodliwe produkty. Co dla mnie jest największym sukcesem siłowni. Nie używam, ani margaryny ani masła. Słodyczy nie jem, właśnie od 1 klasy liceum. Ani nie słodzę herbaty. Co uważam za swój sukces, którym często lubię się chwalić. Uwielbiam to zdziwienie, jak odmawiam komuś posłodzenia herbaty, albo jakiś słodyczy. Piękne uczucie.
Są masła roślinne bez tłuszczów trans i są one całkowicie zdrowe, co więcej, o niebo zdrowsze od jakiegokolwiek tłuszczu zwierzecego.
http://www.uwm.edu.pl/wnz/v3/?page=76