To po raz. Po dwa McDonald ma jeden z najlepszych systemów kontroli jakości. Tam naprawdę wybierają zdrowe krowy, odpowiednio przygotowuję mięso i na każdym etapie przetwórstwa i transportu ma odpowiednią temperaturę. reżim czystości też jest lepszy niż u konkurencji. Więc jeśli mam już ochotę na fastfooda to wolę większą sieć którą kontroluje wiele osób i która w przypadku jakiegoś niepowodzenia będzie musiała wypłacić większe odszkodowanie a ni po prostu zamknie działalność i
Autorka artykułu chyba krótko mocno w Macu pracuje.
Mięso regularne idzie na grill na 2:45.
Na Hamburgery i czizy idą DWA ogórki.
Co do leżącego godzine mięsie z kurczaka - prawda Ci to. Godzina to z resztą wcale nie dużo. Swojego czasu mięso do Royali mogło i po kilka leżeć. Trudno je jednak rozpoznać jeśli zna się sztuczki. Pomarszczone i zbrązowiałe od leżenia w podgrzewaczu mięso wystarczy na kilkadziesiąt sekund włożyć do
No i co z tego. U Donalda można dostać tanie jedzenie w parę minut, po czym w czterech kęsach szybciutko zaopatrzyć swój organizm w dawkę kalorii znajdującą się w średnim obiedzie. Polacy i tak jadają tam tylko czasem. Nas nie trzeba chyba straszyć, tak jak Amerykanów, czyż nie?
Nie wiem, czy takie imprezy są jeszcze organizowane przez Ronalda, ale kiedyś na urodzinowym przyjęciu w McD zabierało się paroletniego solenizanta razem z grupką
z tego co mi wiadomo frytki takze nie sa za swieze :P
idac do mac'a prosi sie o frytki bez soli i ew. sol osobno (wtedy na bank dostaniesz świeże frtyki). Jezeli masz bardzo slone frytki to znaczy ze masz stare - z kilku dni? :)
Frytki schodzą na bieżąco - trudno trafić na stare. Leżą pod lampami, które nie pozwalają im wystygnąć. Swoją drogą, niektórzy przedkładają, takie które swoje pod nimi odleżały, nad tymi prosto z oleju.
Po każdym dniu wypiernicza się wszystko co zostało - nie da się więc zjeść takich kilkudniowych. Choćbyś bardzo chciał.
Komentarze (20)
najlepsze
W 3 godz. sześć linków do patrz.pl (profil rumcajs120). Nie przesadzasz trochę?
PS. Mogłeś dać link do źródła, a nie kraść z innej strony:
http://www.cala-prawda.pl/Mc-Donalds-Im-lovin-it-,22,cala-prawda.html
Mięso regularne idzie na grill na 2:45.
Na Hamburgery i czizy idą DWA ogórki.
Co do leżącego godzine mięsie z kurczaka - prawda Ci to. Godzina to z resztą wcale nie dużo. Swojego czasu mięso do Royali mogło i po kilka leżeć. Trudno je jednak rozpoznać jeśli zna się sztuczki. Pomarszczone i zbrązowiałe od leżenia w podgrzewaczu mięso wystarczy na kilkadziesiąt sekund włożyć do
Nie wiem, czy takie imprezy są jeszcze organizowane przez Ronalda, ale kiedyś na urodzinowym przyjęciu w McD zabierało się paroletniego solenizanta razem z grupką
i tak bedziemu u Was jadac mimo ze "strefa dobrych cen" znow worcila do 3 zł (a bylo 2 :) ) :P
idac do mac'a prosi sie o frytki bez soli i ew. sol osobno (wtedy na bank dostaniesz świeże frtyki). Jezeli masz bardzo slone frytki to znaczy ze masz stare - z kilku dni? :)
smacznego :)
Po każdym dniu wypiernicza się wszystko co zostało - nie da się więc zjeść takich kilkudniowych. Choćbyś bardzo chciał.