Mistrz jajecznych burgerów Zawsze miło patrzeć na osoby, które sprawnie wykonują swój fach. antros antros z youtube.com dodany: 13.05.2013, 06:27:18 # zainteresowania# ciekawostki# gotowanie# kuchar# burger 130 Facebook Twitter
T.....e konto usunięte 13.05.2013, 14:03:48 -11 1. Buły za długo po opieczeniu czekały na resztę, zapewne już nie były chrupiące tylko gumofilcowate.2. Powłoka jajeczna po takim czasie na rozgrzanym blacie przypomina papier.3. Nawalone jakichś podejrzanych sosów.4. Brak warzyw.ZAKOP
a.....s konto usunięte 13.05.2013, 14:22:21 5 @Tremolo_na_marimbie: Co Ty się k@$@a po żarciu za 5 zł cudów spodziewałeś?
T.....e konto usunięte 13.05.2013, 14:31:55 2 @adamooos:Cena akurat nie ma tu żadnego znaczenia, tak samo można zepsuć hamburgera za 5 zł jak polędwicę wołową za 70 zł. Sądzisz że gdyby kosztował 10 zł miałbym prawo spodziewać się cudów ?
KrowkaAtomowka KrowkaAtomowka 13.05.2013, 12:31:25 -36 jak zoltko po rozbiciu jajka sie rozplywa to jako jest nieswieze
P.....k konto usunięte 13.05.2013, 15:58:01 via Android 13 @KrowkaAtomowka: jak żółtko się rozpływa, to jajko jest źle rozbite. W takim jak na filmiku tempie to nic dziwnego.
c.....a konto usunięte 13.05.2013, 13:45:35 96 @elnoche: masz coś do zarodków? źródło: comment_ZQ4oSGpxBso9Zm7qSGOujuHLfumtwxYz.jpg Pobierz
ihwar ihwar 13.05.2013, 09:08:20 80 @npsr: a Ty to wyciągasz ? :Oja rozbijam do kubka i wszystko sru na patelnie zawsze
Komentarze (130)
najlepsze
2. Powłoka jajeczna po takim czasie na rozgrzanym blacie przypomina papier.
3. Nawalone jakichś podejrzanych sosów.
4. Brak warzyw.
ZAKOP
źródło: comment_ZQ4oSGpxBso9Zm7qSGOujuHLfumtwxYz.jpg
Pobierza Ty to wyciągasz ? :O
ja rozbijam do kubka i wszystko sru na patelnie zawsze