Masz rację, Ci co są obrzydliwi niech jedzą w sterylnych "restauracjach", w których nawet nie widzimy z czego co jest zrobione i na jakim oleju (a sanepid wpada zapowiadając się dzień wcześniej).
Po pierwsze, nie brzydzę się, mam gdzieś te bakterie, chętnie bym takie jedzenie kupował na ulicy, po drugie lubię widzieć półprodukty, z których powstała potrawa i po trzecie - oglądać fach kucharza jest dobrym dodatkiem do całości.
@suzin666: Smak tych burgerów zależy przede wszystkim od mięcha, buły i sosów. Sposób machania rękoma przy wykonywaniu jest dla smaku raczej pomijalny :)
Komentarze (130)
najlepsze
Z kaszanką? to na bogato :)
zrób se jajecznego burgera
k%#$a jak mi brakuje takich ludzi na ulicach...
Masz rację, Ci co są obrzydliwi niech jedzą w sterylnych "restauracjach", w których nawet nie widzimy z czego co jest zrobione i na jakim oleju (a sanepid wpada zapowiadając się dzień wcześniej).
Po pierwsze, nie brzydzę się, mam gdzieś te bakterie, chętnie bym takie jedzenie kupował na ulicy, po drugie lubię widzieć półprodukty, z których powstała potrawa i po trzecie - oglądać fach kucharza jest dobrym dodatkiem do całości.
Ja