Mocne zmasakrowanie mitu o 12 letnim hambuksie z maca, który się nie psuje
![Mocne zmasakrowanie mitu o 12 letnim hambuksie z maca, który się nie psuje](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_0BOCKTfUJIwbIALGmUHAJtUKN2FCO3LM,w300h194.jpg)
Nie ma w tym nic nienaturalnego. Nazywa się to dehydracja i jest znanym od wieków sposobem konserwowania mięsa. W artykule wszystko naukowo wyjaśnione
- #
- #
- 79
Nie ma w tym nic nienaturalnego. Nazywa się to dehydracja i jest znanym od wieków sposobem konserwowania mięsa. W artykule wszystko naukowo wyjaśnione
Komentarze (79)
najlepsze
Pewnie, zarcie dzień w dzień bigmaców nie jest zdrowe, ale NIGDY po szamie z McD nie chorowałem.
;_;
~Gandalf
Tak mi się jakoś tego typu tekst skojarzył :-D
Obniżenie aktywności wody (niekoniecznie oznacza zmniejszenie zawartości) w produkcie jest jedną z najprostszych i najskuteczniejszych metod utrwalania żywności. I tak jest w przypadku kanapek z maca gdzie smażenie i solenie powoduje znaczne obniżenie aw.
Mimo wszystko uważam, że bułki są dość odporne na pleśnienie zapewne w
Brzmi jak homeopatia.