tiaaa, tylko gdzie on te ananasy kupuje. te sprzedawane u nas maja gruby srodek do wyciecia, ktory nijak nie nadaje sie do jedzenia i trzeba go wykraiwac.
Szkoda, że nie objaśnia ,w tym z założenia prokobiecym programie, jak wg niego powinno się obchodzić z kobietą (cytaty na antenie radiowej typu "kobieta jest jak koszula, używanej nie zakłada się do ślubu") . Szanowałam go i lubiłam jego programy podróżnicze, jednak teraz im więcej wiem o poglądach WC, tym więcej widzę w jego programach nietolerancji, wywyższania się z perspektywy białego człowieka płci męskiej oraz teatralnych zabiegów (to jedyne mu się udaje,
Zawsze wszamałem ananaska z puchy z syropu. A naszła mnie ochota na takiego surowego i jutro przy okazji zakupowego szaleństwa na dziale z pieczywem, w ananaska dorodnego się zaopatrzę :)
I już wyobrażam sobie te miny ludzików kręcących się przy owocach, widzących mnie wąchającego dupkę ananasa, gdy będę sprawdzając, czy aby dojrzałego wybrałem xD
@goblin21: Najlepiej, aby skórka była miejscami lekko żółtawa lub pomarańczowa. Unikaj twardawych i zupełnie zielonych sztuk - najczęściej są niedojrzałe, nie mają tej naturalnej słodyczy.
Komentarze (109)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Dokładnie tak. Przecież w środku to jest twardy kawał czegoś - prawie jak kijek.
http://www.wykop.pl/link/208058/drogi-wykopowiczu-a-czy-ty-w-ogole-wiesz-jak-obrac-banana/
I już wyobrażam sobie te miny ludzików kręcących się przy owocach, widzących mnie wąchającego dupkę ananasa, gdy będę sprawdzając, czy aby dojrzałego wybrałem xD
http://alian24.pl/zdjecie/ananas-plastry-w-syropie-580g-puszka-grobsol-tropico-42.jpg