@-18: 15 ml? ponadto dodatkowo dostajesz maślankę która jest super ;-)
i wiesz co pakujesz do tego masła... oczywiście pod warunkiem, że wiesz co ładują do śmietany, ale producenci masła mają gdzieś co jest w mleku do produkcji mleka więc tego nie przeskoczysz... chyba, że weźmiesz mleko od znajomego hodowcy krów mlecznych (on chętnie odda bo za nadmiar mleka przywalą mu karę).... i nie oszuka Cię :P
@-18: Ale niekupując masło nie kupujesz masła :-) w tym problem, 9 na 10 kostek jest oszukanych. Śmietanę oczywiście NIE UHT musisz kupić i tyle. Ja robię w robocie kuchennym...
dla niecierpliwych - śmietanę 30% wlewamy do robota kuchennego, włączmy, idziemy napisać komentarz na wykopie, wracamy a tam czeka na nas masełko.
PS. jest to masło czyli po włożeniu do lodówki będzie twarde. Jak byłem młodszy, to zawsze musiałem wyciągnąć masło przed wieczorynką z lodówki, żeby potem kolacje móc zjeść.
Komentarze (70)
najlepsze
i wiesz co pakujesz do tego masła... oczywiście pod warunkiem, że wiesz co ładują do śmietany, ale producenci masła mają gdzieś co jest w mleku do produkcji mleka więc tego nie przeskoczysz... chyba, że weźmiesz mleko od znajomego hodowcy krów mlecznych (on chętnie odda bo za nadmiar mleka przywalą mu karę).... i nie oszuka Cię :P
PS. jest to masło czyli po włożeniu do lodówki będzie twarde. Jak byłem młodszy, to zawsze musiałem wyciągnąć masło przed wieczorynką z lodówki, żeby potem kolacje móc zjeść.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora