@rzydoMasonerya: mięso ze sklepów typu Real, Lidl etc też ma całkiem inny smak niż mięso z naturalnego chowu. Także smacznych mięsnych antybiotyków. No chyba że masz od jakiegoś znajomego rolnika :]
Podepnę się na górze: ostatnią dającą się jeść papryką, która smakuje i pachnie jak papryka jest odmiana Igołomska (jest w powiązanych). Można ją w lecie kupić w Tesco chyba w całym kraju - jest droższa od tych ładniejszych, zawsze w nijakich kolorach, czasami wpada w lekki fiolet.
Reszta: czerwone, zielone, żółte, pomarańczowe ładnie wyglądają i tylko tyle. Sugeruję sprawdzić węchem czym się różni Igołomska od pozostałych.
Komentarze (139)
najlepsze
@pneumokok: Wyborcza=zakop
Reszta: czerwone, zielone, żółte, pomarańczowe ładnie wyglądają i tylko tyle. Sugeruję sprawdzić węchem czym się różni Igołomska od pozostałych.
Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem wyborcza.pl