Jak się produkuje parówki.
![Jak się produkuje parówki.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/link_gHZoqhMx50E4rmHzifjl58lnJXC28wCi,w300h194.jpg)
Nigdy nie jadłam ale i tak ten film na mnie robi wrażenie. Weźcie pod uwagę że to jest film USA. Podejrzewam że u nas jest troszkę gorzej. Zresztą może jest lepiej? Jeżeli ktoś pracował w masarni niech się w komentarzach szczerze wypowie. [ENG]
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 115
Komentarze (115)
najlepsze
Taki wtręt a propos kawioru. Za czasów ZSRR, normalni obywatele słynnego astrachańskiego kawioru na oczy nie widzieli, ponieważ władza radziecka całość eksportowała na zachód, ciułając cenne "ruble transferowe"- po ludzku nazywane dolarami. No to sobie grażdanie wymyślili inna perwersję kulinarną, a mianowicie - pirożnyje i szampanskoje, przy czym szampana pili namiętnie z kubków plastikowych.
Narysować kilka elementów przyszło młodej pani inżynier. Jednak nikt nie uprzedził nas, że głowica po awarii została z miesem na kilka dni.
Jak ona biedna to otworzyła, to wypadło na nią kilogramy larw tych białych od much.
I ma rację, jak się samemu schab uwędzi, czy kiełbasę zrobi, nawet jak straci przy obróbce 50% wagi to i tak nie ma powodu do zmartwień, bo można nazywać to wędliną.
A ciężko jest nazwać wędlinami, te substytuty ze sklepu.
Bo dobra kiełbasa
Człowieku skąd Ty jesteś? Właściwie przyrządzone cynaderki wieprzowe albo móżdżek po polsku, należą do rodziny kuchennych rarytasów a nie jakichś odpadów.