Jak się produkuje parówki.
Nigdy nie jadłam ale i tak ten film na mnie robi wrażenie. Weźcie pod uwagę że to jest film USA. Podejrzewam że u nas jest troszkę gorzej. Zresztą może jest lepiej? Jeżeli ktoś pracował w masarni niech się w komentarzach szczerze wypowie. [ENG]
R.....a z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 115
Komentarze (115)
najlepsze
z łabędzia zrób
Komentarz usunięty przez moderatora
@Destr0:
Wystarczy, że z RayBanami na nosie, robiąc zdjęcia Instagramem na Ajfonie (z lustrzanką na szyi), zajadam się kabanosami z kurczaków.
Vimeo
You must own or hold all necessary rights (copyrights, etc.) to your video.
"I have permission" does not mean you created it.
Please add your role/involvement in the video description to avoid accidental deletion.
You may not upload videos that are clips or compilations of scenes from TV programs or movies.
najlepsze ,że jeszcze w opisie na
Komentarz usunięty przez moderatora
@sinusik: Dobrze, ale najpierw ile jest % mięsa w tej szynce?
Jasne.
Jem parówki (bardzo rzadko, ale jem), od tych bardziej "renomowanych" producentów, bo mają wyższą zawartość mięsa, a to przecież łatwo sprawdzić na opakowaniu.
Jak sprzedawane są w paczkach 1kg za 1,99 to nietrudno się domyślić, że i skład będzie gorszy.