@hahacz: Wiem że pizza to "danie biedoty" podobnie jak chociażby carbonara i wiele innych tego typu potraw. Nie znaczy to jednak wcale że mamy z tego względu oszczędzać na serze, którego do niej zużywamy...
no ale jak to? pizza w tej samej komorze pieca co opał? przeciez fruwaja te takie włokienka z drewna zawsze jak sie nim pali. fruwaja i opadaja na pizze
Ahh tradycja...co z tego, że się tak zaczynało robić pizze? Każda robiona inaczej już jest feee? Technika idzie do przodu. Ja bym wolał "wynalazek" z pizza hut niż niby tą jedyną prawdziwą pizze z linku.
Komentarze (131)
najlepsze
U nas takim wynalazkiem na zagospodarowanie resztek byl paprykasz szczecinski: http://pl.wikipedia.org/wiki/Paprykarz_szczeci%C5%84ski
Komentarz usunięty przez moderatora
@DaTaDany: taka jest klasyczna prawdzista włoska pizza