AMA - Pracownik KFC
Część z nas zapewne lubi czasem stołować się w jakimś sieciowym fast-foodzie, np. w KFC. Pracowałem w jednej z czołowych (przynoszącej jedne z największych zysków) restauracji w Polsce. Chętnie odpowiem na wszystkie Wasze pytania :-) AMA
solar2k z- #
- #
- #
- 335
Komentarze (322)
najlepsze
Od moich raportów zależały premie menedżerów.
Jak to jest w KFC bo nigdy dla nich takiej kontroli nie robiłem.
2. Twoja placówka to była taka oficjalna od KFC czy franczyza?
3. W pracy mogłeś jeść co chcesz czy przychodziłeś z własnym jedzeniem / kupowałeś?
4.
1. A bo to mało razy :-) Kontrole są regularne.
2. Wszystkie restauracje w Polsce (i generalnie w Europie Wschodniej) należą do firmy AmRest, która to jest wyłącznym
powiedź mi proszę jak to się dzieje, że czasem pikantne skrzydełka są za mało pikantne?
1. Najśmieszniejsza sytuacja jaki przychodzi Ci na szybko do głowy? Ludzie często przychodzą po to, żeby porobić sobie jaja, nawet kosztem pracowników?
2. Czy wpadały do Was na jedzonko wycieczki szkolne? Szkolono was jak macie postępować gdy "na jeden strzał" przychodzi 40 osób, a średnia wieku to 10
1. Klient rzucający w obsługę własnymi brudnymi gaciami, bo zużył cały papier toaletowy z kabiny i i tak mu zabrakło :P
2. A bo to mało razy. Wycieczki szkolne, drużyny po meczach (młodzieżówka ofc), emeryci na wycieczkach. Nie ma standardu na takie napady. Albo wszyscy gęsiego w kolejce i każdy mówi swoje, albo (co częstsze) opiekun zbiera zamówienia od grupy i zamawia u jednego