Jak myślicie, mam Rangera double herald(ice i fire), główny czar Toranado Shot na bossy puncture i się zastanawiam nad łukiem, czy kupić jakiś uniqe jak Lyonele czy rare z dużym dmg ?
@Luka_Wars: dobije, 66 i kupie Lyonele bo nic ciekawszego nie widziałem w tej cenie na poe.trade
@gdziemojimbuspiatka ogólnie mam 20% szansy póki co na 62 lvl, na puncture z supportem mam 25%, narazie chce rozwinąć, życie potem bede pakował w crita ;)
@Luka_Wars: Kupiłem Lioneye i damage sie potroił praktycznie ;) teraz tylko kupie lepszy armor, z hp i buty z block to spell i myślę nad paskiem uniqe tym z physical dmg i trzema resami i będzie kozak postać ;)
@mowiejakjest: Mówię tylko tyle, że rustic sash rare z 3-ressem to nie jest taka rzadkość. Unikaty bierze się dla specjalnych modów, a ty tu się chwalisz, że 3-ress ma. Trochę zabawne.
@Luka_Wars: tak patrze, że tornado shot z 20%Q różni się tylko tym że ma 10% wiecej projectile damage, to chyba wielekiej różnicy nie zrobi, a 2 exalty trzeba wydać ;)
#pathofexile
@gdziemojimbuspiatka ogólnie mam 20% szansy póki co na 62 lvl, na puncture z supportem mam 25%, narazie chce rozwinąć, życie potem bede pakował w crita ;)
1. Ile zajedziesz na tym unikacie? Harbingery mają dobry crit i phys dmg. Oczywiście możesz używać czego chcesz, ale to z nim Puncture ma sens.
2. Jak pasek unikat? łatwo znaleźć pasek rare z phys dmg i 3-ressem. Co ten unikat ma niezwykłego?